El Club Natació Sant Andreu ha quedat eliminat de la Copa de la Reina en perdre davant el Rubí per 10 gols a 11. La igualtat ha estat la tònica habitual durant tot el matx i el Sant Andreu ha arribat a guanyar per dos gols. Però una diana quan faltaven dos segons ha decantat el partit a favor del Rubí. L’altre equip barceloní a la Copa de la Reina, el Mediterrani, s’enfronta al Sabadell.

Màxima igualtat a la primera meitat

El primer temps s’ha caracteritzat per la igualtat en el marcador. Fins al 4-4, cap dels dos equips ha aconseguit un avantatge de més de dos gols. El Rubí ha estat el primer a distanciar-se més d’un punt gràcies a un parcial de 2-0. Però la resposta del Sant Andreu ha estat immediata i amb tres gols consecutius ha aconseguit capgirar el marcador abans del descans (7-6). La jugadora del Sant Andreu Paula Crespí ha arribat al descans amb quatre gols.

El Rubí s’imposa “in extremis”

El Sant Andreu ha aconseguit dos gols d’avantatge només començar la segona meitat. Però el Rubí s’ha refet i ha aconseguit empatar abans que finalitzés el tercer període. La igualtat s’ha mantingut durant l’últim quart, però un gol del Rubí a falta de dos segons ha trencat l’empat i ha permès a les rubinenques assegurar-se una plaça a la semifinal de la Copa de la Reina.