El Sant Andreu s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei després d’imposar-se clarament al Club Natació Catalunya per 4 a 8. Feia sis anys que el Club Natació Catalunya no disputava una fase final de la Copa. i la seva participació ha acabat als quarts de final de la present edició. El Sant Andreu tornarà a jugar una semifinal després de no fer-ho l’any passat. L’equip de la Pere Serrat se les haurà amb l’Atlètic-Barceloneta, en semifinals.

El Sant Andreu, imparable al primer quart

El primer quart ha estat molt igualat. Però a l’últim tram del mateix, el Sant Andreu, amb casquet blau, s’ha avançat amb un parcial de 0 a 2 gràcies als gols de Ricardo Gracia i Carlos Camnasio.

En el segon període, el conjunt de Juan Carlos Sanchón ha ampliat distàncies amb els gols de Pablo Gómez i Javi Bustos. De la seva banda, el Catalunya continuava sense fer cap gol. La manca d’efectivitat dels jugadors de Tato García i l’encert de Joao Coimbra han estat claus perquè al descans el resultat fos de 0 a 6.

El Catalunya, 18 minuts sense marcar

El tercer període ha començat amb un gol de Sergi Colomer, del Catalunya. El conjunt de Gràcia ha estat 18 minuts sense fer cap gol. I un cop inaugurat el marcador, els de Tato García s’han animat. Els gols de Jordi Garcón i Pol Prat han fet que al final del tercer període el resultat fos de 3 a 7.

A l’últim quart, les diferències s’han mantingut, sobretot pel fet que només s’ha vist un gol en aquests últims vuit minuts. Finalment el Sant Andreu s’ha acabat imposant per 4 a 8 i jugarà la semifinal de la Copa del Rei contra l’Atlètic-Barceloneta, aquest dissabte 29 de febrer, a les 12 h.