L’Atlètic-Barceloneta ha fet bons els pronòstic i s’ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei de waterpolo. El conjunt mariner s’ha imposat al Club Esportiu Mediterrani per 13 a 5 en un partit més complicat del que pugui fer entendre el marcador.

El Medi s’avança

El primer quart ha acabat amb victòria de l’Atlètic-Barceloneta, amb casquet blanc, per 4 a 2. Un parcial, però, que ha començat amb el Mediterrani posant-se per davant en el marcador. El 0 a 1 de Javi Gorría ha estat l’única vegada que els de Sants han anat per davant. Després amb els dos gols de Felipe Perrone, un de Blai Mallarach i un altre de Milan Aleksic, els mariners han posat el marcador al seu favor.

El segon quart, sorprenentment, ha acabat amb un solitari gol. Felipe Perrone ha marcat el seu segon gol i ha posat el 5 a 2, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

L’Atlètic-Barceloneta apreta

La mitja part li ha sentat bé als dos equips. L’equip de Chus Martín ha continuat manant en el marcador, però no aconseguia que el Mediterrani es quedés enrera en el marcador. Els homes de Jahzeel Martínez, a l’igual que van fer a l’últim partit de Lliga que els va enfrontar amb el Barceloneta, han continuat plantant cara. El tercer quart ha estat dels més anotadors amb un parcial de 4 a 3 que deixava un marcador de 9 a 5 just abans de l’últim quart. Aquí ha destacat Milan Aleksic amb 3 dels 4 gols que ha fet en el partit.

A l’últim quart ha estat quan l’Atlètic-Barceloneta ha pogut marxar en el marcador. Dos gols de Felipe Perrone, màxim anotador del partit juntament amb Milan Aleksic amb 5 gols, han permès als de Chus Martín afrontar els últims minuts amb més comoditat fins el 13 a 5 definitiu.

L’Atlètic-Barceloneta s’enfrontarà en semifinals al CN Sant Andreu que ha eliminat el Catalunya en l’altre partit dels quarts de final.