Mediterrani

El Mediterrani s’ha classificat per jugar els vuitens de final de l’Euro Cup. Els santsencs han guanyat el Postdam per 7 a 14 i després el Radnicki també s’ha imposat al Savona. La combinació dels dos resultats ha fet que els barcelonins juguin els vuitens de la segona competició europea.

El Medi encarrila la victòria a la primera part

El Medi conscient que havia de guanyar per tenir la classificació gairebé a la butxaca ha sortit molt intens des del primer minut i ràpidament ha marcat diferències. Tant el primer com el segon quart els ha guanyat pel mateix parcial, 1 a 3. Això ha fet que la diferència a la mitja part, de 4 gols, 2 a 6, donés tranquil·litat als santsencs.

Els santsencs es classifiquen com a segons

Tot i tenir el partit encarrilat, els barcelonins han mantingut el ritme en el tercer quart. Un parcial d’1 a 5 ha acabat de decidir l’enfrontament. Amb el matx decidit en l’últim període, el Mediterrani s’ha relaxat i l’ha perdut per 4 a 3. Els gols dels santsencs han estat molt repartits, però Jordi Pérez i Álvaro García amb tres gols cadascun han estat els màxims golejadors de l’equip.

El Mediterrani s’ha classificat per als vuitens de final de l’Euro Cup com a segon de grup, darrera del Radnicki.