L’Espanyol B ha guanyat el Cornellà per la mínima, 1 a 0. Els del Baix Llobregat han dominat bona part del partit, però no han estat eficaços cap a porteria. En canvi, el filial blanc-i-blau ha aprofitat una de les poques ocasions que ha tingut per aconseguir la segona victòria consecutiva. Becerra ha estat el golejador del filial.

El Cornellà domina, però no marca

El Cornellà ha dominat la primera part. Els verds han tingut més la pilota i així ha arribat la primera aproximació amb perill. La rematada de Pablo Fernández l’ha aturat Joan Garcia. Els del Baix Llobregat han portat el pes de l’enfrontament i ha estat un ex-blanc-i-blau, Max Marcet, qui ha estat a punt d’inaugurar el marcador, però el seu xut buscant l’escaire s’ha perdut per ben poc. El tècnic del primer equip de l’Espanyol, Vicente Moreno, s’ha arribat fins a la Ciutat Esportiva i ha pogut veure com el Cornellà ha estat superior, però no ha sabut materialitzar aquesta superioritat en gols.

L’Espanyol B reacciona de la mà de Becerra

A la segona part ha continuat la mateixa dinàmica. El Cornellà tenia el control i generava més perill. El jugador més incisiu dels del Baix Llobregat ha estat Pablo Fernández, que ha disposat de diverses ocasions. El tècnic del filial, José Aurelio Gay, ha fet entrar al camp Ferran Jutglà i Jofre Carreras i el panorama ha canviat. L’Espanyol B ha passat a dominar el joc. I així ha arribat el gol dels blanc-i-blaus. Becerra ha marcat l’1 a 0. És el tercer gol del colombià a la Lliga. El Cornellà ha reaccionat en els últims minuts i ha buscat l’empat, però els de Gay, ben posicionats defensivament, tampoc no han patit gaire per mantenir l’avantatge.