El Barça CBS s’ha emportat un partit molt treballat contra el Lima Horta per 65 a 59. Les blaugrana, que han anat clarament de menys a més, han estat millor en els darrers minuts, quan el marcador era molt ajustat. El Barça compta els nou partits que ha disputat per victòries i és líder de la Lliga Femenina 2, en canvi, les hortenques perden el primer enfrontament i cauen fins a la quarta posició.

Igualtat absoluta al primer temps

El Lima Horta ha sortit més endollat al partit i en els primer compassos ha establert un avantatge de sis punts al marcador. Les d’Isaac Fernández, sorpreses per l’alta intensitat de les hortenques, han intentat reaccionar, però la poca efectivitat en atac i l’alt percentatge de tirs lliures errats les ha penalitzat molt. Les blaugrana no han aconseguit retallar distàncies i el primer quart s’ha tancat amb 11-17. En el segon període, el Barça ha fet un pas endavant. Després d’uns bons minuts, ha aconseguit igualar el marcador a 27 i, a tres segons pel descans, Itziar Llobet, la jugadora més destacada al primer temps pel bàndol local, ha aconseguit un triple que posava el seu equip per davant, 32-31.

Gran segona part dels dos conjunts

A la represa, el Barça ha firmat un contundent parcial que les ha posat 10 punts per davant. El gran nivell de la jugadora hortenca, María Martiáñez, ha evitat que el Barça s’escapés més en el marcador. Jessica Féquière i Ainoa López han estat les millors de l’equip culer al tercer quart, amb vuit punts cadascuna. Al darrer temps, el Lima Horta, dirigit per Sergio Manzano, ha pujat la intensitat en defensa, fet que ha dificultat molt l’anotació de les d’Isaac Fernández. Quan faltaven tres minuts pel final, les jugadores del Lima han reduït el desavantatge a només un punt. El Barça, però, ha sabut gestionar millor els instants decisius del partit, plens de nervis i tensió, i s’ha acabat emportant la victòria per 66 a 59.

Les valoracions d’Isaac Fernández i Sergio Manzano