barça

El Barça ha perdut al camp del Cadis per 2 a 1. Els blaugrana s’han trobat ràpidament un gol en contra i, tot i que han aconseguit empatar, una errada garrafal posterior ha provocat el segon dels gaditans. La derrota situa els de Ronald Koeman a 12 punts de l’Atlètic de Madrid.

El Cadis en té una i marca

El Barça ha començat tenint la pilota i dominant. El Cadis ben posicionat defensivament ha esperat tenir la seva oportunitat i aquesta ha arribat a pilota aturada. A la sortida d’un córner, Álvaro Giménez ha fet l’1 a 0 en el minut 8. Els blaugrana, que no havien començat malament, han seguit picant pedra. Movent la pilota amb rapidesa i buscant la profunditat de Braithwaite. I, de fet, ha estat el danès qui ha obligat a Ledesma a enviar a córner quan la pilota entrava. Griezmann i Messi han estat molt participatius en el joc i l’argentí, de falta, ha estat a punt de marcar, però Ledesma ha salvat el xut de falta del capità del Barça. Els de Koeman han seguit intentant trobar escletxes a la defensa del Cadis, però els gaditans s’han mantingut ferms. El Barça ha mantingut la paciència tant necessària per una defensa d’aquest tipus, però no ha acabat de generar perill. Messi ha intentat un gol olímpic, però Ledesma ha tornat a salvar.

Una errada provoca la derrota del Barça

Koeman ha mogut fitxa a la mitja part i ha donat entrada al camp a Dembélé i Pedri en el lloc de Mingueza i Coutinho. La dinàmica ha estat la mateixa que en els primers 45 minuts. El Barça tancant el Cadis i intentant buscar forats en la defensa gaditana. La insistència, al final, ha tingut premi i, en el minut 57, una centrada de Jordi Alba l’ha desviat Alcalá en pròpia porta fent l’empat a 1. L’esperança de l’empat, però ha durat ben poc, ja que Álvaro Negredo ha aprofitat una errada col·lectiva garrafal dels blaugrana, perquè tot just feia un minut que havia entrat al camp, per fer el 2 a 1 en el minut 62. El gol ha descentrat el Barça, ja que ha perdut precisió. Koeman ha tornat a moure la banqueta amb un moviment arriscat. Trincao ha entrat per Dest i Pjanic per Busquets. Els blaugrana amb més cor que cap han buscat l’empat, però el Cadis al contraatac hauria pogut fer el tercer i sentenciar el partit.