L‘Europa ha guanyat amb comoditat el Castelldefels per 3 a 1. Els graciencs han estat molt superiors i no han donat opció als del Baix Llobregat. Vilamitjana, David Jiménez i Gerard Nolla han estat els golejadors. Els escapulats, després de dos empats consecutius, tornen al camí de la victòria i, a més, recuperen el lideratge en solitari, després de la derrota del Terrassa al camp del Vilafranca.

Vilamitjana i David Jiménez encarrilen el partit

L’Europa ha començat el partit molt endollat, buscant des del primer minut la porteria del Castelldefels i ràpidament ha tingut premi. En el minut 6, Arnau Vilamitjana ha marcat l’1 a 0. Amb el marcador a favor, els graciencs no han afluixat el ritme i David Jiménez ha posat a prova a Romero que ha desviat a córner. Els escapulats han seguit insistint i han fet el segon. Una bona jugada de Gerard Nolla per la banda ha acabat amb una centrada al cap de David Jiménez que ha col·locat la pilota per fer el 2 a 0 en el minut 20. L’Europa ha seguit percutint i generant perill. Aquest cop qui ha estat a prop de marcar ha estat Javi Prats. Els de David Vilajoana han estat molt superiors i haurien pogut sentenciar el partit en aquesta primera part.

Nolla sentencia el partit

El pas pels vestidors no ha canviat la dinàmica. Els graciencs han seguit dominant i Gerard Nolla, que havia donat l’assistència del segon gol, ha marcat el tercer i ha encarrilat definitivament el partit pels escapulats. Han arribat els canvis i el partit ha perdut ritme. El Castelldefels s’ha fet amb la pilota i ha pressionat l’Europa, però els graciencs, que han fet un bon treball defensiu, no han passat angúnies per conservar l’avantatge i la victòria. Kevin, en un parell d’ocasions, ha estat el jugador més perillós dels visitants. En temps de descompte, penal d’Adri Guillem, que s’ha encarregat de transformnar-lo Fabregat amb el 3 a 1 definitiu. El triomf col·loca l’Europa, un altre cop, al capdavant de la classificació del Subgrup A de la Tercera Divisió.