Mediterrani

El Mediterrani ha aconseguit una important victòria davant el Savona per 11 a 12. Amb aquesta victòria els santsencs depenen d’ells mateixos per classificar-se per als vuitens de final de l’Euro Cup. En l’última jornada d’aquest diumenge el Medi s’enfrontarà al Potsdam alemany.

Primera part pels italians

El Mediterrani, que s’enfrontava al Savona, que és l’equip amfitrió d’aquesta fase de grups de l’Euro Cup, ha sortit disposat a refer-se de la derrota d’aquest divendres davant el Radniki. Els santsencs s’han emportat el primer parcial per 2 a 3. Els italians, però, han reaccionat en el segon quart i han estat molt superiors. Defensivament han aturat els atacs del Medi i ofensivament s’han mostrat molt eficaços. Després d’un parcial de 4 a 1, al descans el Savona dominava per 6 a 4.

El Mediterrani capgira la situació

La segona part ha estat de domini dels barcelonins. Han corregit els moviments ofensius i s’han mostrat molt encertats cap a la porteria. El tercer quart l’han guanyat per 3 a 4, fet que els ha permés acostar-se en el marcador. Tot quedava per decidir-se en l’últim parcial i aquí els santsencs encara han estat més superiors. En defensa han serrat les dents i en atac han continuat molt efectius, al final 11 a 12 i primera victòria a la fase de grups a la butxaca.