La sort segueix sense somriure al Muntanyesa. L’equip de José Alcaraz ha sumat la quarta derrota consecutiva i se situa cuer amb un punt en set partits. El Manresa ha aconseguit capgirar el gol inicial de Sergio García a la segona meitat. Per primera vegada aquesta temporada, els cinc darrers fitxatges dels locals han jugat a la vegada: Kata, Montoro, Serrán, Joan Verdú i Sergio García.

Sergio García s’estrena com a golejador

El partit ha començat de la millor manera pels locals. Sergio García ha provocat un penal al minut 10 i ell mateix s’ha encarregat de transformar-lo. Aquest ha estat el primer gol del davanter amb la samarreta del Muntanyesa. Però, el Manresa ha tornat el cop cinc minuts després. Álex Sánchez ha igualat el marcador a la sortida d’un córner. Els dos equips han tractat de dominar el duel durant la primera meitat. Tot i la intensitat i les ganes de sumar els tres punts d’ambdós equips, el partit ha arribat al descans sense més ocasions clares.

El Manresa remunta gràcies a Noah Baffoe

La segona meitat ha començat amb un ensurt pel Muntanyesa. L’àrbitre ha assenyalat penal per mans d’Álex Alba. Però Noah Baffoe ha enviat la pilota fora. No obstant això, el mateix davanter del Manresa ha fet el segon gol dels visitants al minut 71. L’equip de José Alcaraz ha tractat de reaccionar al tram final de l’encontre. L’ocasió més clara l’ha tingut Sergio García amb un xut des de l’escaire de l’àrea que ha marxat desviat. Al temps afegit, el mateix davanter local ha vist la vermella directa i els de Nou Barris s’han quedat sense esperances de sumar un punt.

Les valoracions de José Alcaraz i José Santos