Després de dues jornades consecutives amb empat, el Mediterrani no ha pogut sumar cap punt davant el Terrassa. El conjunt de Jahzeel Martínez ha caigut davant els egarencs per 8 a 14. El conjunt de Dídac Cobacho ha estat molt superior a l’equip santsenc, que ha tingut en Álvaro García el millor dels de la Josep Vallès.

Un Mediterrani amb poc encert

El Mediterrani no ha començat l’enfrontament de la millor manera possible, ja que s’ha trobat un Terrassa amb molt de caràcter. A la primera jugada d’atac, els egarencs han marcat el primer gol. De la seva banda, els jugadors del Mediterrani no s’han sentit còmodes en atac en el seu joc degut a la pressió del rival.

En el segon quart, la dinàmica ha continuat. El Terrassa ha continuat mostrant-se superior i ha passat del 0 a 2 del primer quart al 2 a 8, resultat amb què s’ha arribat al descans. El Mediterrani ha necessitat 10 minuts per fer el primer gol.

Un Terrassa ferm a la segona part

La distància imposada des de l’inici del matx ha permès al Terrassa mantenir-se al davant fins a l’últim minut. El Mediterrani ha seguit lluitant i ha pogut apropar-se al rival i s’ha posat al capdavant amb fins a cinc gols de diferència, però no ha estat suficient. Els santsencs s’han vist superats pels egarencs, ja que no han pogut fer res contra el bon treball defensiu de l’equip rival. El màxim golejador del partit ha estat Álvaro Garcia. El jugador del Mediterrani ha fet sis dels vuit gols de l’equip.

No puc estar content malgrat haver fet sis gols.