Ferran Torres podria arribar al mercat d'hivern
@FerranTorres20

El Barça continua a la recerca d’un davanter que solucioni els problemes de gol que ha demostrat l’equip de Xavi Hernández en els últims partits disputats. I el nom que més força està agafant en les últimes hores és el de Ferran Torres. El davanter, amb contracte amb el Manchester City, ja ha mostrat interès a venir al club blaugrana.

Acord entre el Barça i el jugador, però ara falta el City

El director de futbol del Barça, Mateu Alemany, i el director general, Ferran Reverter, van viatjar divendres cap a Anglaterra per fer una primera aproximació amb l’entorn de l’extrem. Tot indica que el jugador hauria mostrat interès a incorporar-se al Barça en el mercat d’hivern. Fins i tot ja hauria parlat amb l’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, per marxar el mes de gener.

Segons algunes informacions, el tècnic català n’acceptaria la marxa sempre que els dos clubs es posessin d’acord. I aquí és on hi ha el principal escull per al Barça. Torres va arribar al City fa dos anys per 23 milions d’euros més variables, una quantitat que, de ben segur, el club anglès augmentarà davant l’interès del Barça.