El Barça CBS s’ha situat primer a la classificació de la Lliga femenina Challenge després de superar al CAB Estepona Jardín Costa del Sol per 73 a 62, a l’onzena jornada de la competició. Kristina Rakovic i Carolina Guerrero han estat les màximes anotadores blaugrana, amb 16 punts cadascuna.

Una primera part per a les malaguenyes

Al primer quart ha estat l’Estepona l’encarregat d’inaugurar el marcador. I, tot i que semblava que l’encert no estaria de part de les d’Isaac Fernández, les blaugrana han començat a sumar punts ben aviat. Els primers 10 minuts han estat molt igualats. Després de tres jugades que han acabat des de la línia de tres punts, les visitants han tornat a avançar-se gràcies a una eficaç defensa i contraatac que les locals no han pogut superar.

Finalment, el desencert ha condemnat la primera part de les blaugrana que després d’haver-ho intentat al màxim, han marxat al descans amb el marcador en contra per 32 a 34. En els dos primers quarts l’Estepona s’ha mostrat lleugerament superior, amb uns parcials de 20 a 21 i 12 a 13.

Victòria final del Barça CBS

El descans ha servit a les de Fernández per tornar a la pista amb tot allò que els ha faltat a la primera part: encert i consistència. De nou, el joc ha tornat a estar molt igualat, però aquest cop les blaugrana han mostrat la seva millor versió i en l’últim quart han aconseguit posar distància al marcador. El partit, finalment, ha acabat amb un 73 a 62 que dona una victòria més a les blaugrana. Kristina Rakovic i Carolina Guerrero han estat les autores de 32 dels 73 punts amb els que el Barça CBS ha tancat el marcador.