Vicente Moreno ha analitzat els punts forts de la Reial Societat, el proper rival blanc-i-blau a la lliga. En una curta compareixença davant els mitjans, el tècnic de l’Espanyol ha reconegut que té “moltes ganes que arribi el partit, per tornar a sumar els tres punts”. La clau, ha dit, és “fer un bon partit per tenir opcions de guanyar“.

Vicente Moreno alaba el joc col·lectiu de la Reial Societat

Vicente Moreno s’ha confessat admirador de la Reial Societat i del seu tècnic, Imanol Alguacil. Moreno considera que el conjunt basc “individualment té jugadors de primer nivell, però que és el millor a nivell col·lectiu“. La Reial Societat, ha afegit, és un equip que “fa moltes coses bé, quan estudies el rival veus que hi ha molt de treball darrere, no en va ha perdut només un partit”.

L’Espanyol, segons l’entrenador valencià, “ha de millorar certs aspectes del joc i fer un molt bon partit“. Sense incidir massa en què té al cap per no donar pistes al rival, Moreno ha dit que “tindrem una oposició important, però si reforcem el que nosaltres fem, tindrem opcions de guanyar. Nosaltres també tenim jugadors de qualitat i arguments futbolístics”.

Vicente Moreno: “El darrer partit davant el Barça? De 10 vegades que l’haguéssim jugat, l’hauríem guanyat nou”

A la pregunta sobre si aquesta és la línia que ha de seguir l’equip davant la bona imatge presentada, Moreno ha reconegut que si “els partits bons els haguéssim guanyat, com el del Reial Madrid, molt probablement els valoraríem més. Aquesta és la línia, però amb un resultat favorable”.

En relació amb els jugadors tocats, el tècnic blanc-i-blau ha comentat que “s’haurà d’esperar a l’últim moment per saber si entren a la convocatòria, però si no han fet la darrera sessió, és molt difícil que participin en aquest partit”.