El Club Esportiu Mediterrani ha perdut davant el Mataró per un ajustat 9 a 10 i ha cedit a les mataronines la tercera plaça de la Divisió d’Honor de waterpolo femení. Ara, tots dos equips estan empatats a punts.

Partit molt igualat

El partit, disputat a la piscina Josep Vallès, ha estat molt igualat des d’un bon inici. Tal com va passar a la primera volta, els dos equips ha demostrat que es coneixen molt bé i que tenen les forces molt igualades.

El primer període ha acabat amb ajustat 3 a 4, que ha continuat també al descans. A la mitja part, el resultat era de 5 a 6 favorable a les mataronines.

La segona part ha tingut la mateixa dinàmica. Màxima diferència de tres gols per al Mataró, que el Mediterrani ha estat a punt d’empatar. Al final, però, les de Sants no han pogut capgirar el marcador i han acabat perdent per 9 a 10.

La crítica de Marc Comas

Un cop acabat el partit, l’entrenador del Mediterrani, Marc Comas ha estat molt crític amb els àrbitres Ernest Iñesta i Roberto Cerezo sobretot per algunes decisions en el tram final de l’enfrontament.