El FC Barcelona de futbol sala s’ha classificat per a una de les semifinals de la Copa d’Espanya després d’imposar-se al Jaén Paraíso Interior per 3 a 0. Els blaugrana se les hauran contra el Xota navarrès.

Un partit molt travat

El partit davant els andalusos no ha estat, però, gens fàcil. El Jaén, que defensava el títol aconseguit l’any passat, i el Barça han fet una primera part molt igualada i amb poques ocasions de gol. I aquestes, les han desfet els porters. A més, el fet que els dos equips hagin arribat a les cinc faltes, i per tant a tocar dels dobles penals, ha fet que els dos conjunts juguessin amb més precaucions.

La segona part, clau

Després del descans ha estat el moment per veure els gols. Al minut 28, Ferrao després d’una assistència de Dyego ha inaugurat el marcador.

Els minuts anaven passant i el Jaén no aconseguia empatar. El tècnic del conjunt andalús ha decidit jugar amb porter jugador. L’equip d’Andreu Plaza no ha desaprofitat aquest fet i quan quedaven 40 segons per acabar, Sergio Lozano ha fet el 2 a 0. Encara hi hagut temps per un tercer gol. Ha estat el de Marcenio just abans de la botzina final que ha fet el 3 a 0 definitiu.

Sergio Lozano celebra gol contra Jaen
@FCBfutbolsala

Sis anys de l’últim cop

Els blaugrana s’enfrontaran a la semifinal al Xota, que ha eliminat, a la tanda de penals, el Peníscola. Els navarresos seran el penúltim obstacle de l’equip d’Andreu Plaza per ser a la final, un partit al qual no arriben des de l’any 2015 i que no guanyen des de l’any 2013, quan es van imposar al Pozo Múrcia.