L’equip de bàsquet de les Seccions Deportives Espanyol està entrenat per Jorge Tarragona. Un conjunt que està disputant a Tercera Catalana, l’última categoria del bàsquet, des d’aquest estiu quan es va crear l’equip perico. La secció de bàsquet feia 29 anys que no competia.

Jorge Tarragona va arriba de l’Hospitalet de la LEB Plata

L’entrenador del SD Espanyol de bàsquet va arribar aquest estiu passat procedent del CB l’Hospitalet, i va començar un projecte des de zero. Jorge Tarragona entrenava l’Hospi a la Lliga LEB Plata, i va acceptar baixar cinc categories fins a Tercera Catalana per entrenar l’Espanyol. Ho va fer pel seu sentiment perico i poder portar l’Espanyol ben amunt.

Jorge Tarragona

L’equip té l’objectiu de l’ascens

Un projecte de la secció perica de bàsquet que va retornar després de 29 anys, i amb Tarragona ha començat a competir en l’última categoria del bàsquet. Tenen l’objectiu de pujar de categoria, a Segona Catalana, i d’intentar l’ascens cada curs fins arribar a la Copa Catalunya. De moment la feina feta fins ara és força bona, són líders després de 17 jornades, han guanyat 14 partits i n’han perdut tres.

Jorge Tarragona