El jugador de bàsquet del FC Barcelona, Juan Carlos Navarro, ja forma part de la història de la secció blaugrana. Des d’ara, la seva samarreta lluirà a la part més alta del Palau juntament amb les de Solozabal, Epi, Jiménez i Dueñas.

Un homenatge de tot el barcelonisme

Més de 7.000 espectadors han anat fins al Palau Blaugrana, una hora abans del partit de l’Eurolliga entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. El motiu? L’homenatge que el club ha fet a un dels jugadors més carismàtics i més importants del bàsquet blaugrana.

Després de 21 anys defensant la samarreta del primer equip del Barça, 35 títols aixecats, 1.139 partits disputats i 13.609 punts anotats, el de Sant Feliu de Llobregat ha rebut l’estima de companys, amics i familiars.

Comiat Juan Carlos Navarro amb samarreta al Palau

Des de l’anunci de la seva retirada del bàsquet professional, el Barça tenia pendent l’homenatge amb la Bomba. La mort del seu pare va obligar a ajornar-ho en el seu moment, però l’últim dia de febrer del 2019, ha estat el dia que com ha dit el mateix Navarro “recordaré tota la meva vida.” Anteriorment, el club ja li va fer l’homenatge institucional, però faltava el més visual, el de la retirada de la samarreta. A més el club. també ha recordat que a l’entrada del Palau s’instal·larà una estàtua amb homenatge a l’11 blaugrana.

El discurs de Juan Carlos Navarro, íntegre