CN Mataró - CE Mediterrani

Centre Natació Mataró i Club Esportiu Mediterrani s’han repartit els punts, després d’empatar a 9, en el partit que han disputat de la quarta jornada de Divisió d’Honor de waterpolo femení.

Primer quart per al Mediterrani

El Mediterrani, amb casquet blau, s’ha deixar dos punts en la seva visita a la piscina del Centre Natació Mataró. L’equip de Marc Comas ha començat ben concentrat. Primer quart favorable a les santsenques per 3 a 4. En el sego període, però, el Mataró ha estat més encertat de cara a porteria i gràcies a un parcial de 2 a 1 ha arribat al descans amb empat a 5.

Marc Comas, entrenador CE Mediterrani

L’últim període per al Mataró

A la represa, nova desengaxada del Sants. Parcial d’1 a 3 que posava a les de Marc Comas amb dos gols de distància abans de l’últim quart. Una distància que encara era més gran amb el 6 a 9 i que semblava que seria definitiva. Però un parcial de 3 a 0 del Mataró en els últims cinc minuts ha significat l’empat i repartiment de punts per a cada equip.

La fitxa del partit

CN Mataró: Gabrielle Stone, Laura Vicente (1), Helena Lloret (2), Lea Bachelier (1), Brigitta Games (1), Audrey Daule, Clara Cambray (2), Cristina Nogué, Marta Bach (2), Maria Bernabé, Julia Soler, Carla Graupera i Júlia Avila. Entrenadora: Marina Zablith.

CE Mediterrani: Larissa Kuijpers, Naia Durán, Lidia Casado, Aitana García, Roser Tarragó (4), Berta Pascual, Clara Espar (2), Marta Ungría (1), Berta Setó (1), Helena Dalmases (1), Carla Toha (1), Sarah Lizotte i Natasha Trojan. Entrenador: Marc Comas.