El BUC s’ha proclamat campió de la Divisió d’Honor catalana femenina després d’imposar-se al Sant Cugat per 46 a 15. Ha estat un partit que les barcelonines han dominat des del principi gràcies a un 12 a 0 inicial.

Una primera part, per a les Panteres

Les jugadores del BUC, Barcelona Universitari Club, han sortit endollades des del xiulet inicial. Parcial de 12 a 0 als 10 minuts i la final gairebé encarrilada. El Sant Cugat només ha pogut anotar, a la primera part, gràcies a un assaig. I d’aquesta manera, el resultat al descans ja era d’un contundent 34 a 5.

A la represa, les jugadores locals no han afluixat. Les distàncies s’han eixamplat fins al 41 a 5, als tres minuts de la represa. Amb la final a la butxaca, el BUC ha afluixat el ritme i les santcugatenques ho han aprofitat per deixar el definitiu 46 a 15 en el marcador.

El primer pas per a l’ascens

Amb el títol de campiones de Catalunya a la butxaca, les jugadores del BUC ja miren cap a la pròxima fita. Les Panteres disputaran les fases d’ascens a la Divisió d’Honor femenina, una competició estatal.