El Mediterrani s’ha emportat la victòria davant del Catalunya en un partit que ha tancat entre el final de la primera meitat i l’inici de la segona amb 5 gols en pocs minuts. El 15 a 6 final permet als santsencs trencar una mala dinàmica de resultats.

El Mediterrani prem l’accelerador als minuts finals

El Catalunya s’ha avançat en el marcador, però la tònica del primer quart ha sigut la igualtat. Tot i això, aquesta s’ha anat alternant amb diversos avantatges pels dos equips deixant el 3 a 3 a l’electrònic al final dels primers 8 minuts. El segon quart ha començat de la mateixa manera, amb els dos equips molt intensos en atac, però en aquest cas menys efectius de cara a porteria. Les boes aturades de tots dos porters i diversos xuts que s’han estavellat als pals han mantingut el resultat fins als últims minuts. Ha estat aleshores quan el Mediterrani ha materialitzat 2 gols per anar-se’n al descans amb el resultat a favor de 5 a 3.

Superioritat santsenca

La segona meitat ha seguit amb el domini dels locals, que han aconseguit marcar en les dues primeres jugades per seguir augmentant així la diferència. Un penal ha permès als santsencs seguir augmentant el marcador i firmar un parcial de 5 gols a favor, que els visitants han pogut contenir, però no evitar que s’arribés al final del tercer quart amb el resultat de 10 a 4. En el darrer quart, la dinàmica s’ha mantingut i el Mediterrani ha firmat 5 gols més per tancar la golejada final de 15 a 6. Ivan Gallego ha estat designat com el millor jugador del partit.