L’entrenador de l’Espanyol, Abelardo Fernández, ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit d’aquest diumenge a les 12 al camp de l’Osasuna. El matx no el disputarà Marc Roca, que segueix lesionat del tendó d’Aquil·les.

Abelardo creu que poden retallar punts

Per Abelardo, l’Osasuna és un bon equip i que està fent una bona temporada. Ha destacat la dificultat de jugar al Sadar, un estadi de petites dimensions i en el qual el públic pressiona molt. També ha dit que el conjunt navarrès ha jugat 11 partits contra equips de la part baixa i que els ha guanyat tots, i que esperen que ells siguin els primers a guanyar els navarresos.

L’entrenador perico ha dit que “no podem perdre en zones d’iniciació del joc i hem de ser verticals perquè ells es preocupin de defensar”. Aquest partit el tenen marcat amb retolador i creuen que patiran i hauran de defensar bé, sobretot les centrades laterals. També ha dit que hauran de fer bons atacs i superar la pressió després de perduda, que han de tenir la pilota i guanyar les segones jugades. Ha comentat que no fa comptes, que “depenem de nosaltres mateixos i hem de guanyar bastants partits. És una jornada en què si guanyem podem retallar punts“.