El Martinenc rep la visita del Llagostera

El Martinenc rebrà aquest diumenge, 10 de febrer, a les 12 h, al Centre Esportiu Municipal Guinardó la visita del Santboià. Per a ambdós equips és un partit clau, ja que una derrota suposaria enfonsar-se més al pou de la classificació i tenir la salvació gairebé impossible.

El Martinenc necessita la victòria

Tot i un nefast inici de campanya, quan l’equip tan sols va sumar un de 42 punts possibles, el Martinenc es troba ara en una dinàmica positiva després de tres empats consecutius, l’últim a casa del San Cristóbal.  Els homes de Manel Moya afronten el partit contra el Santboià conscients que és un rival directe per la permanència a Tercera Divisió. Els del Guinardó, últims a la taula, s’aferren als seus dos jugadors en ratxa, el centrecampista Marçal i el davanter Roland Garrós, màxims golejadors de l’equip amb tres gols cada un, per intentar aconseguir una victòria vital.

El Santboià arriba al matx amb l’aigua al coll

La valuosa victòria contra el Sant Andreu de fa tres jornades, semblava donar esperances al Santboia, però l’equip no ha estat capaç de sor tir de la dinàmica negativa en la qual està submergit des que va començar la temporada. Per als de Sant Boi, una derrota contra el Martinenc suposaria enfonsar-se fins a l’última posició i els situaria a 14 punts de la permanència, per tant, la salvació es complicaria moltíssim.