Sant Andreu
@uesantandreu

El Sant Andreu ha posat en marxa una promoció d’entrades de cara al partit d’aquest diumenge, 10 de febrer. Els andreuencs rebran al Narcís Sala, a les 12 h, la visita del Terrassa i si els de Mikel Azparren volen seguir tenint opcions de jugar la promoció d’ascens és imprescindible la victòria. Amb l’objectiu que l’equip tingui el màxim suport de l’afició el club ha decidit engegar una campanya per intentar omplir com en les grans ocasions les graderies del Narcís Sala.

La promoció per al partit contra el Terrassa és la següent:

  • Gol Nord: gratis per a tothom que sigui resident a Barcelona. En entrar al camp caldrà ensenyar el DNI. Aquesta promoció només és per a les persones que visquin a la capital catalana i que estigui reflectit en el DNI.
  • General: cada soci del Sant Andreu podrà entrar al camp fins a 10 acompanyants gratis. Per als acompanyants no s’haurà de treure cap entrada, simplement que a l’hora d’accedir al Narcís Sala han d’entrar juntament amb el soci andreuenc.
  • Tribuna: com sempre.

Amb aquesta promoció el Sant Andreu espera que el camp s’ompli i, per tant, l’equip noti el suport de l’afició en un partit considerat vital per als andreuencs per intentar arribar a jugar la promoció d’ascens. L’enfrontament es podrà seguir en directe a través d’aquesta mateixa pàgina web.