El CN Terrassa força el tercer partit després d’imposar-se al CN Barcelona per 10 a 11 en la tanda de penals. Els cenebistes no han estat capaços de guanyar en el segon partit de semifinals i els dos equips es jugaran el pas a la final en un decisiu tercer partit que es disputarà el dissabte 18 a les 18 h.

Partit d’anada i tornada fins al final

Després d’un primer període amb un 3 a 5 favorable al CN Terrassa, els cenebistes han sortit amb ganes de remuntar el partit en el segon període, però una molt bona actuació del porter visitant només ha permès als nois de Toni Esteller aconseguir un parcial de 2 a 1 abans de la mitja part. El resultat al descans ha estat de 5 a 6 favorable al CN Terrassa. En el tercer quart el CN Barcelona ha igualat el partit amb un parcial idèntic al del segon quart, 2 a 1, un resultat deixava el partit amb empatat a set per als dos equips. En l’últim període no s’ha fet cap gol i amb l’empat s’ha decidit el partit en la tanda de penals. En els llançaments de pena màxima, el Terrassa ha estat més encertat i ha convertit quatre dels cinc llançaments, mentre que els cenebistes només n’han convertit tres.