El Júpiter ha perdut 0 a 1 amb el Juvenil A de l’Europa en el cinquè partit de pretemporada. Els de la Verneda són un dels equips que més amistosos estan disputant en aquesta pretemporada, però aquest test s’ha decantat per l’Europa amb un gol d’Elhadji al minut 20. Els escapulats han disputat aquest divendres el primer partit de la seva pretemporada.

Elhadji marca les diferències

El Juvenil A de l’Europa ha sortit amb les idees molt clares i ben situat al terreny de joc. Tot i això, no ha aconseguit aproximar-se amb perill a la porteria dels gris-i-grana en els primers compassos. El Júpiter per la seva part, tampoc ha trobat els espais de l’esquena de la defensa escapulada. Al minut 20, Elhadji ha robat una pilota al mig del camp i ha sorprès el porter Pau. Amb el 0 a 1, els de la Verneda han començar a dominar i han disposat d’una ocasió molt clara per empatar, però Felius no ha engaltat bé la rematada.

Allau de canvis

Com ja és habitual en aquests partits, l’Europa ha introduït al descans 9 jugadors de refresc sobre la gespa. I això ho ha notat en els primers 15 minuts de la represa, on han estat superiors al Júpiter. Tot seguit ha arribat l’allau de canvis al Júpiter. Amb aquestes modificacions, els de la Verneda han fet un pas endavant, però no han acabat de trobar porteria. Èric ha gaudit d’una nova ocasió per als escapulats, però el seu xut ha estat tot. El cansament i la calor s’han anat intensificant i això s’ha reflectit en el ritme de partit. Finalment, el marcador ja no s’ha mogut i l’Europa ha estrenat la pretemporada amb victòria. Tot i això, el més important en aquests partits és agafar rodatge tal i com ha assegurat l’entrenador del Júpiter, Javi Cuesta.

Les impressions de Javi Cuesta i Marc Ahufinger

La resta de partits de pretemporada del Júpiter

El primer partit de pretemporada va ser contra CE Mataró juvenil i va acabar amb victòria per 0 a 1. Corzo va ser l’autor de l’únic gol del partit. En el segon matx van empatar a 1 amb el Can Buxeres. El defensa central, Marc Ahufinger, va ser el golejador. El Cerdanyola va ser el tercer rival de la pretemporada. Gran empat a 3 gols contra un equip de la Tercera Divisió. Llorenç, Santolalla i Felius van marcar les dianes. En el quart amistós van superar l’Atlètic Júnior per 1 a 3.