Diego Armando Maradona podria ser el nou seleccionador espanyol de futbol per als pròxims dos anys. El candidat a la presidència de la Real Federació Espanyola de Futbol, Antonio Torres, ha arribat a un acord amb l’argentí perquè aquest es faci càrrec del combinat espanyol fins al Mundial de Qatar.

Maradona i una final mundial

L’acord entre Antonio Torres i Maradona s’ha fet a través de Roberto Trotta, exjugador de la selecció argentina, i Matías Morla, advocat del crac argentí. En l’acord, que seria per als pròxims dos anys, el candidat es marca com a objectiu que la selecció espanyola de futbol arribi, com a mínim, a la final del Mundial.

Des de fa tres setmanes, Torres està en contacte amb ells, unes persones a les quals considera que “si jo arribo a la presidència de la RFEF estaré al costat d’uns grans professionals”. Respecte a Maradona, aquest sabadellenc que ha estat exjugador i exàrbitre de futbol, només té paraules d’elogi. Per a ell, Diego “com a futbolista va ser el millor de tots els temps i com a entrenador els seus coneixements estan per sobre de tot el món en el tema del futbol”.

Crítiques a Luis Rubiales

De cara a les eleccions a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol, aquestes han estat suspeses pel Tribunal de l’Esport per un defecte de forma. Una decisió que, segons Torres, no és del tot correcte, ja que considera que “les eleccions es van convocar quan el país estava en estat d’alarma i no es podia anar d’una província a una altra. Va convocar les eleccions per al 10 de juny, quan fins al 22 de juny tots estàvem confinats. Vaig fer arribar aquesta queixa al TAD i al Consell Superior d’Esports i m’han donat la raó”. Respecte a Rubiales, afirma que “per aquestes i altres coses hauria de dimitir com a president de la RFEF”.