Joan Soteras i Ivan Carrillo no seran els únics candidats a la presidència de la Federació Catalana de Futbol. L‘exàrbitre Antonio Torres també es presentarà a les eleccions convocades per al dia 1 d’octubre durant l’assemblea extraordinària celebrada a Calafell.

Això sí, primer impugnarà aquest procés electoral davant el Tribunal Català de l’Esport. El motiu? Considera que és poc just per les desigualtats existents entre candidats. Bàsicament, en destaca a Soteras, de qui afirma que no juga net perquè el fins ara president de la FCF, Andreu Subies, es va mostrar a favor de la seva candidatura. Una acció que, segons Torres i el seu advocat, incompleix la llei.

Per això, el candidat, que defineix les eleccions com una trampa, considera que es troba en una situació de discriminació. En aquest sentit, considera que els comicis, la convocatòria dels quals també creu que és defectuosa perquè no inclou en l’ordre del dia aspectes formals d’obligat compliment, no seran ni netes ni transparentes.

En aquesta mateixa línia, Antonio Torres, que compta amb la voluntat de crear un equip que també inclogui persones discapacitades, també recusarà el secretari general d’Esport, Gerard Figueras, qui, segons ell, també va fer campanya a favor de Soteras quan va dir que fins ara la junta havia fet una gran feina i que desitja que es continuï fent.

Després de presentar la seva impugnació, Torres, qui diu que està fart de persones que només pensen a omplir-se les butxaques i vol donar una oportunitat als més desprotegits, haurà d’aconseguir l’aval del  10% dels clubs federats.