Antonio Torres, exàrbitre de futbol, vol presentar-se a les eleccions per la presidència de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

Antonio Torres, precandidat a la RFEF

Encara no tenen data, però l’actual president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, vol avançar les eleccions a la presidència de la Federació. Rubiales no vol que puguin influir en les properes competicions en què ha de participar la selecció, com són l’Eurocopa i els Jocs Olímpics. És per això que ha demanat al Consell Superior d’Esports que faci la convocatòria al més aviat possible. L’actual president, Luis Rubiales, s’hi presentarà i fa uns dies es va fer oficial la candidatura d’Iker Casillas. Però no seran els únics candidats ja que l’exàrbitre Antonio Torres es vol presentar per dirigir el màxim òrgan del futbol espanyol. Per poder presentar-se oficialment com a candidat de la presidència ha d’obtenir el 15 % d’avals dels assembleistes, això vol dir 21 dels 140 membres de l’assemblea.

Torres ja va optar a la Catalana

L’exàrbitre ja va voler presentar-se a les eleccions de la Federació Catalana de Futbol i fins i tot les va impugnar al Tribunal Català de l’Esport. Antonio Torres també té una faceta formativa: ensenya el reglament del futbol a infants que practiquen aquest esport.