El Llagostera ha derrotat al Barça B per 1 a 0. Un golàs de Sergio Cortés al segon temps ha estat suficient per superar als blaugrana. El filial culer ha fet el passadís als jugadors llagosterencs pel títol de la Copa Federació aconseguit el dimecres passat. Els de García Pimienta acabaran tercers per la cua aquesta jornada.

El Barça B incòmode al primer temps

La primera part ha estat marcada per la lluita d’estils d’un equip i l’altre, en la que el Llagostera ha imposat el seu el futbol directe. Al minut 14, Sascha ha tingut la primera ocasió pels gironins, però la seva rematada ha estat massa dèbil i centrada. El domini a les àrees dels jugadors d’Oriol Alsina s’ha fet notar i han tingut el gol en una jugada precedida d’un servei de banda. La pilota ha caigut als peus de Sergio Cortés, però el seu xut ha topat amb el pal.

Cortés i Marcos decideixen el partit

En els primers 10 minuts de la segona part, els blaugranes, fidels al seu estil de joc, han provat de sortir amb la pilota jugada, però sense sort. A l’enèsima pilota penjada pel Llagostera, Sergio Cortés ha rematat de volea, sense angle, per col·locar l’1 a 0. El porter del filial Carevic ha tocat la pilota de manera insuficient. Els d’Alsina han buscat adormir el partit, però, al 86, l’àrbitre ha xiulat un penal favorable al Barça B per unes mans clarament fora de l’àrea. L’encarregat de llançar-lo, Jandro, no ha estat capaç d’aprofitar l’error del col·legiat. El Llagostera ha defensat bé les últimes embranzides culers fent valer el solitari gol de Cortés