Espanyol - Sporting

L’Espanyol ha superat l’Sporting per 2 a 0 gràcies als gols de Wu Lei i Sergi Darder. Tots dos han estat a les acaballes del partit. Els blanc-i-blaus han dominat bona part del partit però no han aconseguit decantar la balança fins al final. Els pericos són líders provisionals després de superar l’equip de David Gallego, que tornava avui a l’RCDE Stadium.

Domini de l’Espanyol sense premi

Els blanc-i-blaus han controlat la primera meitat pràcticament en la seva totalitat. Els primers intents els han protagonitzat RDT i Darder amb xuts que han marxat desviats. L’equip de Vicente Moreno no ha aconseguit generar cap ocasió clara durant el primer temps tot i que ha aconseguit tancar l’Sporting a la seva àrea. L’oportunitat més perillosa ha estat un xut de De Tomás ha que ha hagut de refusar Mariño al minut 37.

Wu Lei i Darder salven els tres punts

L’Sporting ha tornat dels vestidors més atrevit que al primer temps. L’equip de David Gallego ha tractat de guanyar metres i ha controlat els primers instants de la segona meitat. A mesura que han avançat els minuts, el duel ha recuperat la tònica de la primera meitat i l’Espanyol ha tornat a agafar les regnes del partit. Al minut 64, Embarba ha provat un xut des de fora l’àrea que ha marxat un pèl desviat. Tot seguit, Darder ha estat a punt de sorprendre Mariño que s’ha enverinat després de rebotar en un defensa. Cap dels dos equips es conformava amb l’empat, però tampoc generava sensació de perill que el partit ha arribat al tram final. Al minut 85, Wu Lei ha provat una rematada de cap que ha anat a les mans del porter visitant. El mateix davanter xinès ha estat l’encarregat d’obrir el marcador al minut 88. RDT ha controlat dins l’àrea i ha servit la pilota a Puado, que ha assistit a Wu Lei, situat en boca de gol. Al minut 96, Diego Mariño estava a l’àrea rival tractant de rematar un córner. Llavors, l’Espanyol ha recuperat la pilota i Darder ha fet el segon gol al contracop sense haver de superar cap obstacle. Ni tan sols el porter.