El Sant Andreu ha perdut per  2 a 0 a domicili contra la Grama. És la primera derrota dels andreuencs a la Lliga, que acumulen tres partits consecutius sense guanyar. Tot i la derrota els quadribarrats mantenen la tercera posició a la classificació.

Un penal decanta la primera meitat

El  matx ha començat amb la Grama enviant pilotes a l’àrea del Sant Andreu i al minut 6, Adil ha provocat un penal a favor dels colomencs. Roger ha aconseguit transformar la pena màxima per posar l’1 a 0. El Sant Andreu ha reaccionat després del gol local. Els quadribarrats han dominat el joc i i han gaudit de diverses ocasiones de perill, però la manca d’encert ha fet que no hagin pogut igualar el marcador.

A la segona meitat, tots dos equips s’han apropat a l’àrea rival gràcies a faltes i centrades laterals. Baquero ha tingut la més clara del Sant Andreu. Una bona jugada individual que no ha aconseguit transformar en gol. La Grama ha gaudit de diversos centrades perillosos que ningú les ha pogut rematar. Al minut 87, Kuku ha rematat acrobàticament, però Guiseris ha aconseguit refusar. A la darrera jugada, amb els barcelonins avocats en atac, la Grama ha sentenciat amb el 2 a 0 gràcies al gol d’Òscar.