L’Espanyol ha perdut a Zubieta contra la Reial Societat per 1 a 0. Les blanc-i-blaves han lluitat contra un dels millors equips de la categoria. Un gran gol de Nerea Izaguirre a la primera meitat ha decidit el matx.

Domini i superioritat de la Reial

La Reial Societat ha començat el partit amb més intensitat que l’Espanyol. Les catalanes han intentat impedir la sortida de pilota de les basques, però sense èxit. A causa d’això, les barcelonines han hagut de tancar-se contra la possessió i el control de les locals. Nerea Izaguirre ha avançat la Reial amb un gran xut llunyà al minut 22. L’Espanyol ha gaudit d’una molt bona ocasió per empatar. Un error defensiu de les jugadores de Natàlia Arroyo ha deixat Szymanowski sola davant la portera, però no ha resolt amb precisió. Als darrers minuts, l’Espanyol s’ha apropat a l’àrea rival, però Quiñones ha aturat tots els llançaments pericos.

Derrota perica a Zubieta

A la represa, l’Espanyol no ha pogut mantenir l’alta intensitat dels darrers minuts de la primera meitat. La Reial Societat ha estat a punt d’ampliar la distància en un parell d’ocasions, però les jugadores basques no han sentenciat el partit. L’equip de Rubén Casado ha continuat lluitant fins als darrers minuts, però la Reial ha mantingut la calma i ha dominat el joc gràcies al bon tacte amb la pilota.

L’equip perico suma 10 punts a la Lliga Iberdrola. Les barcelonines esperen els partits ajornats de les rivals per saber la situació real a la classificació.