Després de cinc victòries consecutives, el Lima Horta no ha pogut davant la Raca, que ha vist com s’enduia el partit en l’últim segon. Tot i que les hortenques han fet molt bon paper en els primers 30 minuts, un últim quart per oblidar, amb només dos punts, ha suposat la cinquena derrota de la temporada.

Alta intensitat, però poc encert

El primer quart s’ha disputat amb molta intensitat i amb un joc molt dinàmic. Tots dos equips han aprofitat el contraatac per agafar avantatge i anotar cistelles sense complicacions. El triple del conjunt de Manuela Raca, a la primera jugada del partit, no ha suposat un problema per al club hortenc, ja que de seguida ha començat a anotar i, fins i tot, s’ha posat per davant en el marcador i ha obtingut fins a un avantatge de cinc punts. Finalment, les granadines han acabat per davant del marcador per 18 a 20.

Només començar el segon quart, el Lima Horta ha aconseguit igualar el marcador. Els dos equips han baixat les pulsacions, però han ofert un bon sistema de joc. La falta d’encert i la poca predisposició per anar a buscar el rebot, per part dels dos conjunts, ha fet que arribessin a la mitja part amb un parcial de 10 a 4. Les noies de Sergio Manzano han anat al descans amb el marcador a favor, 28 a 24.

Patiment i derrota en l’últim segon

Les hortenques han seguit confiades i han recuperat la intensitat de l’inici que les ha permès anar eixemplant la distància, fins a posar-se 10 punts per davant. El bon encert des de la línia de tres les ha ajudat a mantenir-se al capdavant.

L’últim quart s’ha complicat per a l’equip de color salmó, ja que les granadines han anat apropant-se fins a posar-se per davant. La manca d’encert de les de Manzano ha fet que es col·loquessin fins a cinc punts per darrere. El partit ha estat molt disputat fins a l’últim instant, però finalment la victòria ha estat per a la Raca, per només tres punts de diferència (44-47).

Hem de ser més serioses, perquè no sabem quan tornarem a guanyar.