Lewandowski celebra un gol contra el Mallorca

El Barça ha sumat tres punts importantíssims després de guanyar per 0 a 1 al camp del València. Robert Lewandowski ha estat l’autor del gol de la victòria en el minut 94. El Barça ha estat superior, però la falta d’efectivitat de cara a porteria ha fet que el partit no es decidís fins a l’últim minut,

Domini sense gol

Xavi Hernández ha fet tres canvis a l’11 titular respecte al partit contra el Bayern de Munic. Eric Garcia, Jordi Alba i Ansu Fati han estat titulars contra el València. Els blaugrana han estat superiors. Han tingut més la pilota, però no han sabut transformar aquest domini en gol. Els de Xavi Hernández no han estat efectius. En el minut 20, Cavani ha abandonat el camp per lesió i només tres minuts més tard li han anul·lat un gol a Ansu Fati per fora de joc. El Barça ha seguit trobant-se còmode sobre el camp i en el tram final de la primera part Lewandowski ha enviat la pilota a la base del pal. Abans de marxar a vestidors, Marcos Alonso ha entrat al camp per Eric Garcia, que ha marxat amb molèsties.

Lewandowski dona els tres punts

La segona part ha començat amb un ensurt per a l’equip de Xavi Hernández. Samuel Lino ha marcat, però l’àrbitre després de consultar el VAR ha anul·lat el gol per mans de Marcos André. El Barça ha reaccionat amb rapidesa i Ansu Fati ha estat a punt de marcar, però el seu xut ha sortit desviat. El Barça ha seguit dominant, però no amb la superioritat de la primera part. I en el minut 72, males notícies per al Barça, ja que Jules Koundé ha hagut d’abandonar el camp lesionat. Fins al minut 84 no ha arribat l’ocasió més clara d’aquesta segona part. La centrada de Pedri incomprensiblement no l’ha rematada Ferran Torres, quan ja es cantava el gol i després Raphinha ha xutat per sobre el travesser. Els blaugrana han seguit insistint i la insistència ha tingut premi. En el minut 94 Lewandowski ha rematat al segon pal una centrada de Raphinha i ha fet el 0 a 1.