Partit intens el que han disputat l’Handbol Poblenou i el Sant Martí – Adrianenc corresponent a la setena jornada del grup D de la Primera Nacional i que ha acabat amb victòria visitant per 20 a 21. Un gol de Pol Roig i una aturada de Pol Sabaté han decidit el partit pels de Magí Serra.

Un derbi amb molta igualtat

Només començar ja s’ha vist que seria un duel renyit i d’una gran intensitat. La primera part ha estat marcada per una igualtat visible al parquet, però també al marcador. El Sant Martí – Adrianenc ha anat per davant al marcador gairebé tota l’estona, però mai ho ha fet per més de dos gols. Això ha permès que l’Handbol Poblenou, en una fogonada abans del descans, hagi empatat el partit. Amb el resultat provisional d’11 a 11 s’ha arribat a la mitja part.

El partit s’ha reprès amb el mateix ritme i el Poblenou s’ha posat per davant per primer cop. A la intensitat de la pista s’hi han sumat les dues aficions, que han omplert el pavelló de la Nova Icària i han obsequiat els jugadors amb un ambient de les grans ocasions.

Emoció fins al final i diferents realitats a la classificació

La igualtat s’ha mantingut fins a l’últim moment i s’ha arribat amb empat a l’últim minut de joc. Quan faltaven nou segons per al final, el Sant Martí ha fet el gol de la victòria. El resultat final, 20-21 per a l’Adrianenc. El Poblenou continua últim després de set jornades i necessita sumar victòries. Per la seva banda, el Sant Martí – Adrianenc es troba a mitja taula i mira amunt després d’aquest partit.

No s’acaba res, però avui era important guanyar”