El CE Mediterrani ha superat el Saragossa en la tercera jornada de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. L’equip de Marian Díaz ha guanyat les aragoneses per un contundent 18 a 4 i han fet valer la superioritat davant un dels equips més dèbils de la competició.

Victòria del Mediterrani per la via ràpida

El Mediterrani ha començat molt bé el partit i de seguida s’ha avançat al marcador. Les de Marian Diaz han minimitzat les opcions de les aragoneses i han acabat el primer quart amb el resultat de 4 a 1. Dos gols d’Alba Muñoz, qui n’ha acabat marcant cinc, han fet la diferència. El segon quart ha continuat amb la mateixa dinàmica i un bon Mediterrani ha ampliat la diferència. Entre el gol de Sarah Puanani i un doblet de Daniela Moreno han col·locat el 7-2 amb què s’ha arribat al descans.

Festival de gols i ocasions

El Medi no ha afluixat el ritme després del descans i s’ha fet notar al marcador. El Saragossa ha aconseguit retallar distàncies amb els dos gols de Miriam Ciudad, però no han estat suficients per contrarestar el potencial ofensiu del Mediterrani. En els últims dos períodes, les de Marian Díaz han fet 11 gols, per deixar el marcador final de 18-4. La màxima golejadora ha estat Alba Muñoz, amb cinc dianes.

Aquests partits ens ajuden a donar minuts a les joves.”