Atlético Saguntino - Espanyol B
@RCDEFutbolBase

L’Espanyol B només ha pogut sumar un punt en la seva visita al Nou Camp de Morvedre després d’empatar a un amb l’Atlético Saguntino. Ha estat un punt agredolç, ja que els blanc-i-blaus han vist com el gol de la igualada ha arribat en l’últim minut del partit.

Un gol matiner posa per davant l’Espanyol B

El partit ha començat de la millor manera per als interessos blanc-i-blaus. Només s’havien disputat dos minuts de partit quan Joan Puig ha fet el 0 a 1. Ha estat el segon gol consecutiu del lateral després de marcar en l’última jornada davant el Prat. L’Atlético Saguntino ha reaccionat i 10 minuts després d’encaixar el gol, Juan Acevedo ha estat a punt d’empatar amb un xut que ha sortit llepant el pal. Els locals han continuat buscant el gol de l’empat abans del descans. A la mitja part del partit, César Díaz ha estat a prop d’aconseguir-ho, però la rematada s’ha estavellat al travesser. Al descans, el marcador era de 0 a 1 favorable al conjunt de Luis Blanco.

L’Atlético Saguntino busca el gol i el troba

Després del descans, els valencians han continuat buscant el gol de l’empat. Al minut 59, Nacho Ramón ha estat a punt de fer l’1 a 1. Les coses, però, s’han complicat per als de Sagunt en el tram final del partit. Sana Ndiaye ha estat expulsat al minut 73. I aquí ha arribat la reacció saguntina. En l’últim minut del partit, Gonzalo Serrano ha fet l’empt definitiu.