El Club Natació Sabadell ha superat el Club Natació Catalunya, amb relativa comoditat, a la tercera jornada de la Divisió d’Honor Masculina. El conjunt de Quim Colet s’ha imposat al de Tato García per 14 a 6.

El primer quart, igualat; la resta, per al Sabadell

El partit entre vallesans i graciencs ha començat molt igualat. De fet, el primer quart ha acabat amb un empat ajustat a 2. Dusan Banicevic i Fran Valera han anotat per al Sabadell, mentre que Sinai Gómez i Pablo Gómez ho han fet per al Catalunya.

Però de l’empat a dos s’ha passat en un moment al 4 a 2 favorable als locals. Una diferència que els de Can Llong han pogut ampliar fins al 8 a 5, resultat amb què s’ha arribat al descans.

Després del descans, les diferències s’han anat eixamplant per al Sabadell. Un parcial de 3 a 0 en el tercer període ha fet que els sotscampions de la Supercopa hagin entrat al tram final del partit amb un còmode 11 a 5.

En l’últim quart, els vallesans han pogut fer un parcial de 3 a 1 per tancar el marcador amb el 14 a 6 definitiu. Bernat Sanahuja ha estat el màxim anotador del partit amb sis gols.

Durant tres quarts hem estat al nivell. En l’altre s’han vist les diferències.”