El Sant Andreu i el Centre Natació Mataró han disputat un dels partits més igualats de la tercera jornada de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo. Al final, els mataronins han estat els que s’han quedat amb els dos punts després d’imposar-se per 9 a 10. Ha estat un partit tens i en què l’afició andreuenca ha protestat algunes decisions arbitrals.

Muntanya russa d’emocions

El partit ha començat amb domini del Sant Andreu, que ha aconseguit acabar el primer quart amb un 4 a 2 favorable a l’equip de Juan Carlos Sanchón. En el segon, però, les coses han canviat. El Mataró ha aconseguit capgirar el marcador i posar-se per davant amb un parcial de 0 a 4 que ha permès al conjunt d’Andrei Iosep marxar al descans amb un 4 a 6 al seu favor. En aquest segon quart, el Sant Andreu ha perdut un dels seus homes importants, ja que Daniel Ivaylov ha estat expulsat amb dues targetes grogues.

Final frenètic i creu per al Sant Andreu

Després del descans, tots dos equips han buscat la victòria, però una altra vegada més, el partit ha sigut una lluita incansable de gols per part dels dos conjunts. El tercer període ha finalitzat amb un resultat d’empat a set amb una remuntada molt emocionant dels andreuencs. En l’últim període, la tònica del partit ha seguit molt intensa amb gols dels dos conjunts, però finalment, quan faltava un minut per acabar el partit el Mataró, ha aconseguit la victòria gràcies a un gol decisiu de Gerard Cuacos.

Estic satisfet amb l’equip tot i algunes errades de principiants”