Barça futbol sala passa a fase elit Champions
@FCBfutbolsala

Amb una golejada (1-7). Així ha tancat el Barça la seva participació a la fase principal de la UEFA Futsal Champions League. Els blaugrana s’han imposat als amfitrions i principal rival per la primera posició del grup 3, el Luxol Saint Andrews de Malta per un contundent 1 a 7. L’equip de Velasco ha acabat primer i serà cap de sèrie en el sorteig de la fase elit.

Amb un empat, suficient per al Barça

L’equip de Jesús Velasco ha afrontat el partit davant el Luxol sabent que amb un empat ja aconseguien la primera plaça de grup i que els permetrà ser caps de sèrie en el sorteig del pròxim dijous 3 de novembre. Tot i això, els blaugrana han volgut tancar la seva participació en el grup 3 de la fase principal amb una exhibició de bon joc i gols. I ho han fet des d’un bon inici. Dos gols de Sergio Lozano en els primers minuts de partit han posat el marcador favorable per als blaugrana. Malgrat el domini, el conjunt maltès ha reaccionat i ha pogut fer 1-2 poc abans del descans. Temps suficient, però, perquè Marcenio fes l’1 a 3 abans de la mitja part.

La golejada en el segon temps

La segona part del partit no ha tingut història. I si l’ha tinguda ha estat de color blaugrana. Quatre gols del Barça (Sergio González, Adolfo, Sergio Lozano i Pito) han estat la demostració del domini del Barça en el segon temps. Ara, l’equip de Velasco deixa aparcada la competició europea i el pròxim dijous, 3 de novembre, coneixerà els seus rivals a la fase elit, pas previ a la final a quatre de la màxima competició continental del futbol sala.