Pedro Dólera animava els jugadors en la sortida al camp. Abans de començar, un petit problema amb la xarxa de la porteria de Secretari Coloma. Els operaris del club gracienc ho han solucionat ràpidament. Cebri ha tingut la primera ocasió, però ha ensopegat amb ell mateix. Delmàs ha buscat la jugada dins l'àrea i després de tocar la pilota, Antolinez l'ha fet caure, l'àrbitre s'ha desentès totalment de l'acció. I del possible penal, al gol del Vilafranca. Minut 18, pilota que ha pentinat Valerio, Puchi ha controlat i ha assistit Josu, que ha superat Rafa Leva per sota de les cames. De nou jugada del Vilafranca, aquest cop Rafa Leva ha tapat el xut de Valerio. En una jugada fortuïta al minut 26, Cebri s'ha lesionat del genoll dret, s'ha retirat del camp amb llitera. Al minut 41, tercer problema per a l'Europa, Josué ha comès una falta, segona groga i expulsat. Només començar la segona part ocasió dels del Penedès, Dani Delgado i Rafa Leva ha enviat a córner. L'Europa no s'ha arronsat i ha buscat durant tota la segona part el gol, fins i tot Rafa Leva ha pujat a rematar els córners, però el gol no ha arribat. PEDRO DÓLERA entrenador del CE Europa "Hem parlat al vestuari, l'equip ha reaccionat, l'equip ha sortit a la segona part amb un home menys perden 0 a 1 i amb tot en contra, i crec que ha demostrat criteri i ha demostrat que volia arribar al gol, crec que hem merescut com a mínim aconseguir aquest empat però no ho hem sabut fer i ells han fet bo el gol que havien fet." Pel que fa a la lesió del Cebri, com estàs Cebri? "Millor, millor, millor del que m'esperava." Demà li faran proves per confirmar la gravetat de la lesió.

CE Europa: Rafa Leva, Aitor Olmo, Alberto, Cano, Josué, Parres, Peque, Valderas (Guzman, min80), Cebri (Èric Blasco, min.28), Delmàs (Gatell, min.45) i Rovira.

FC Vilafranca: Álex, Kiki, Uri, Ismael (Márquez, min.70), Puchi, Valerio (Dani Delgado, min.45), Bacaicoa (Dani, min.73), Santolalla, Antonilez, Raúl Calvo i Josu.

Gols: 0-1   Josu min.18