L'Espanyol ha sortit com una moto disposat a encarrilar l'eliminatòria contra el Rayo al més aviat possible. Els blanc-i-blaus han marcat fins a dues vegades, però l'àrbitre ha anul·lat els dos gols per fora de joc. El tercer cop no falla i Kilian ha inaugurat el marcador en el minut 32. Amb l'1 a 0, l'Espanyol ja estava classificat però el domini era tan gran que a la segona part els homes entrenats per Dani Poyatos han decidit sentenciar-lo. Just després del descans, Kilian ha tornat a marcar per fer el segon dels espanyolistes i en el minut 23 ha signat el hat-trick per tancar el partit amb golejada. Sota pals, Pau ha estat impacable en les poques ocasions que ha tingut el Rayo Vallecano. Els madrilenys s'han abocat a l'atac i a les acaballes Pedro ha marcat el definitiu 4 a 0, un dels millors partits del juvenil de l'Espanyol aquesta temporada. DANI POYATOS, entrenador del RCD Espanyol juvenil "Vamos a intentar ir partido a partido, tenemos un siguiente rival y no pensamos en más allá, viene el siguiente partido de cuartos y vamos a intentar seguir jugando a este nivel porqué nos irá bien seguro."