alexia putellas presentacio fundacio eleven

Alexia Putellas ha presentat la Fundació Eleven, una iniciativa que pretén millorar les oportunitats de nenes en situació de vulnerabilitat a través del futbol. La Casa Seat, al passeig de Gràcia, ha acollit l’acte de presentació d’un projecte personal que pretén “canviar el món”. La jugadora blaugrana ha explicat que la idea d’engrescar-se en aquest projecte li va sorgir en el pitjor moment de la seva carrera: “M’havia trencat el genoll i no podia avançar. Estem acostumades a entrenar-nos sempre i competir, i em vaig centrar en això”, ha reconegut. A més, ha volgut recalcar que el nom de la fundació és perquè sempre s’ha sentit molt unida al seu dorsal actual amb el Barça. “Té tot el sentit que tingui aquest nom”, ha sentenciat l’11 del Barça.

La Fundació Eleven, el projecte més solidari d’Alexia Putellas

La Fundació Eleven és una iniciativa dedicada a la millora de les oportunitats de nenes en situació de vulnerabilitat mitjançant el futbol. Moltes nenes no poden accedir a cap mena d’activitat esportiva i això és el que busca canviar Alexia Putellas. La seu inicial d’aquesta Fundació Eleven serà a Mollet, on es formaran un centenar de nenes d’edats compreses entre els sis i els 18 anys. Més enllà de les fronteres vallesanes, la fundació s’expandirà a Colòmbia, la República Dominicana i Mèxic. El projecte no només busca ensenyar i difondre el futbol, sinó també oferir a aquestes nenes una plataforma on poder desenvolupar habilitats de lideratge i confiança, a més dels valors que són intrínsecs a la pràctica del futbol.

Expectativa blaugrana

Veus autoritzades del barcelonisme han volgut ser a la Casa Seat per presenciar l’acte de presentació de la Fundació Eleven i acompanyar Alexia Putellas, des de l’àmbit institucional a l’esportiu. Han acompanyat la jugadora de Mollet el directiu responsable del Barça femení, Xavi Puig, i la vicepresidenta institucional del club, Elena Fort. També hi eren Roger Grimau i Ricky Rubio. D’altra banda, no hi havia cap de les seves companyes de l’equip.