Gábor Egedi és, des de fa 10 anys, l’entrenador del primer equip femení de waterpolo del Club Natació Catalunya. I des de fa dues temporades és l’encarregat d’informar als aficionats hongaresos de l’actualitat del Barça. Ho fa a través del canal Spiler, la televisió hongaresa que té els drets de la Lliga per al país magiar. Egedi, de 41 anys, s’encarrega d’entrevistar els jugadors del Barça abans i després del partit i la seva doble vessant encara es desconeguda per a jugadors i periodistes.

Gabor Egedi, un entrenador que entrevista

Si Gábor Egedi es fes una targeta de visita podria posar que és exjugador de waterpolo (en equips com el Szolnok hongarès, el Duisburg alemany, el Montpeller francès, el CN Montjuïc i el Catalunya), entrenador de l’esport de la pilota groga i també corresponsal de la cadena Spiler a Espanya.

Des de fa dues temporades, Egedi compagina la seva feina com a entrenador del CN Catalunya amb la de periodista. Això sí, el tècnic hongarès té molt clar quines són les seves prioritats. Per a ell, “el waterpolo és la meva vida i el futbol ha estat sempre la meva passió. Fer de periodista és una vàlvula d’escapament, una teràpia”.

A Can Barça encara són molts els que desconeixen aquesta doble faceta de Gábor Egedi: “Alguns jugadors ho saben i, per exemple, Xavi es va sorprendre. Li vaig comentar que, sent jo entrenador de waterpolo, entenia els seus maldecaps”.