barça femeni vs chivas femenil pretemporada
Foto: FC Barcelona

El Barça tornarà a Mèxic per participar en la segona edició del Camp3onas Tour, del 10 al 14 de juny. Les blaugrana disputaran el dia 12 un partit davant el Chivas Femenil a l’Estadi Akron, amb una capacitat per a uns 46.000 espectadors. Les de Jonatan Giráldez, a diferència de l’edició del 2023, que es va disputar entre els mesos d’agost i setembre, travessaran l’Atlàntic amb encara un partit per acabar la temporada actual. Les culers viatjaran a Guadalajara després d’haver disputat el penúltim partit de Lliga contra el Betis i, en tornar, l’equip culminarà la temporada contra el València, el 16 de juny i poques hores després d’aterrar.

El Barça segueix impulsant el futbol femení a Mèxic

Després de l’èxit de l’edició anterior, l’estiu del 2023, aquest esdeveniment preveu tornar a trencar rècords d’assistència. I és que les campiones de la Champions actuals s’enfrontaran a una de les esquadres més poderoses de la Lliga MX: el Chivas Femenil, dues vegades campió de la Lliga mexicana i campió de campions en una ocasió.

A més, el talent futbolístic ha fluctuat entre el Barça i Mèxic en els darrers anys. Les exjugadores blaugrana Jenni Hermoso, Andrea Pereira i Andrea Falcón, per exemple, van mudar-se al país centreamericà l’any 2022 i han destacat molt en la Lliga MX.