Junta Directiva FC Barcelona
Foto: FC Barcelona

(EFE) El FC Barcelona ha assegurat aquest dimecres que l’aportació econòmica realitzada per l’empresa ISL Futbol Limited Liability Company, en el préstec per a la constitució de l’aval de la junta directiva de Joan Laporta, “no va generar cap compensació addicional”.

El club blaugrana ha respost mitjançant un comunicat a una informació publicada pel rotatiu ‘El Periódico’, segons la qual Hisenda investiga un compte dels directius del club en el qual es va produir un ingrés de 350.000 euros per part d’ISL, una empresa que treballa per al FC Barcelona. Al mateix es recull que sis mesos després de l’esmentat ingrés al compte en el qual es pagaven les despeses de l’aval de la junta blaugrana, el FC Barcelona li va atorgar a ISL l’organització de dos partits amistosos.

Les explicacions del club

Segons el club, “una vegada constituït l’aval desmesurat de 124 milions d’euros, en el qual els directius van exposar el seu patrimoni personal, i que permetia formar l’equip de govern del Club, els membres del Consell de la Junta van haver d’activar un compte col·legiat per sufragar les despeses del manteniment de l’aval”.

En la mateixa, segons la versió del club, els directius “van rebre ajudes en forma de préstec sense una altra compensació” i en el cas d’ISL Futbol Limited Liability Company “la seva aportació no va generar cap compensació addicional”.

“A més, el FC Barcelona ha anat reduint en els últims anys la seva relació mercantil amb aquesta empresa, iniciada el 2015, però ho ha fet per les millors oportunitats que ha trobat el Club al mercat, sense perjudici que la relació comercial continuï per l’alt grau de satisfacció rebut per les seves tasques”, ha assegurat l’entitat blaugrana.