Foto: UEFA

Cartell d’entrades exhaurides, penjat. Quan només queden 10 dies per a la gran final de la Champions femenina entre el Barça i Olympique de Lió, la UEFA ha anunciat que s’han venut totes les entrades per viure la gran cita a l’estadi de San Mamés. Tenint en compte la proximitat i l’afició incondicional, tot apunta que Bilbao es tenyirà de blaugrana amb l’esperança de veure el Barça aixecar la tercera Champions de la seva història.

Uns 40.000 aficionats blaugrana acompanyaran l’equip a la final de San Mamés

La UEFA va posar a la venda una primera remesa de 25.000 entrades, quan encara no es coneixia qui serien els equips finalistes. En aquell moment, molts seguidors blaugrana es van animar a comprar l’entrada confiant que el Barça estaria a la final. I la van encertar. Un cop es va conèixer que el conjunt culer i l’Olympique de Lió serien els protagonistes, cada club va poder posar a la venda unes 9.000 entrades per a socis i públic general.

Entre aquests i altres tiquets reservats per a compromisos i patrocinadors, segons ha avançat RAC 1, s’espera que hi hagi uns 40.000 culers a Bilbao animant l’equip. Tenint en compte que la capacitat total de San Mamés és d’uns 53.000 aficionats, això significa que un 75 % de l’aforament podria ser blaugrana. Per tant es preveu un nou desplaçament massiu de l’afició, el més gran fins al moment, per impulsar l’equip a continuar fent història i vèncer el temut rival a Europa.