SANT ANDREU VS ZAMORA
Foto: @uesantandreu

El Sant Andreu ho té tot de cara per eliminar el Zamora a la primera ronda del play-off d’ascens a la Primera RFEF. Els andreuencs visiten l’estadi Ruta de la Plata per jugar el partit de tornada de les semifinals amb un resultat a favor de 2 a 0, un avantatge que, tenint en compte els resultats obtinguts a domicili per la UESA en tota la temporada regular, seria suficient per passar de ronda en un 82,35 % del casos.

14 dels 17 resultats classificarien el Sant Andreu

El Sant Andreu ha disputat 17 partits com a visitant aquesta temporada a la Segona RFEF. Tenint en compte l’avantatge de dos gols amb què viatgen a Zamora, els andreuencs passarien de ronda amb el 82,35 % dels seus resultats a domicili. Només en tres ocasions els quadribarrats han perdut fora de casa per dos gols o més: contra el Formentera (3-1), a casa de l’Hèrcules (3-1) i al Nou Sardenya contra l’Europa (3-0). Cal recordar que en cas que l’eliminatòria entre els barcelonins i els castellanolleonesos finalitzés amb un resultat global d’empat, seria el Zamora qui avançaria a la ronda següent ja que va quedar millor classificat (3r) que el Sant Andreu (4t).

El Zamora ho té més complicat

Per concretar les opcions reals que té el Sant Andreu de classificar-se per a la final del play-off, cal considerar també els resultats del Zamora com a local. Els zamorans necessiten guanyar al Ruta de la Plata per un mínim de dues dianes. En tot el curs, els de David Movilla han obtingut un resultat d’aquestes característiques en només cinc dels 17 partits que ha jugat com a local, un 29,41 % (2-0 contra el Coruxo, 3-0 davant l’Oviedo Vetusta, 2-0 al Covadonga, 4 -0 al Gimnàstica i 4-1 en la darrera jornada contra l’Arandina).