Lamine Yamal només té 16 anys però demostra tenir el cap a lloc i fusta de líder. En una entrevista a ‘Mundo Deportivo’ ha parlat extensament de la seva progressió i del paper que té en un equip que ha de tornar a aspirar a guanyar els títols més importants.

El Barça pot guanyar la Champions

Lamine Yamal és un dels jugadors amb més minuts al Barça de Xavi aquesta temporada i no defuig el paper que pot tenir el seu equip en una competició tan important com la Champions League. Sobre aquesta competició, l’objecte del desig de tots els culers, el de Mataró diu: “Crec que la podem guanyar. Tots els equips tenim les mateixes possibilitats, cal superar el PSG i després a la semifinal pot passar qualsevol cosa”.

Pronostica un 0 a 1 al Parc dels Prínceps de París

El davanter barcelonista encara no ha marcat cap gol a la Champions, però si ho fa en aquesta eliminatòria de quarts de final es convertirà en el futbolista més jove de la competició que ho aconsegueix. I fa un pronòstic doblement optimista de cara al partit d’anada de dimecres que ve. Lamine Yamal diu que creu que el Barça guanyar per 0 a 1 i que, a més a més, el gol el marcarà ell.

L’entrevista que Lamine Yamal ha concedit a ‘Mundo Deportivo’

Entre l’Eurocopa i els Jocs Olímpics, tria jugar la primera

Lamine Yamal és un dels jugadors fixos de la selecció espanyola i aquest estiu La Roja participarà en dos grans campionats. El primer serà l’Eurocopa de seleccions que es jugarà a Alemanya entre el 14 de juny i el 14 de juliol. Posteriorment, Espanya vol tenir un paper rellevant als Jocs Olímpics de París, que començaran el dia 26 de juliol i que s’acabaran l’11 d’agost. És un jugador prou important perquè la selecció compti amb ell per als dos esdeveniments, però ell no és partidari de disputar-los tots dos. El precedent de Pedri l’any 2021, que va encadenar la temporada amb el Barça, l’Europeu i els Jocs de Tòquio li han passat massa factura en forma de lesions i Lamine ha après la lliçó, per això diu que “No seria lògic anar a tots dos perquè des que vaig començar amb el primer equip del Barça sempre han tractat de no carregar-me excessivament i no tindria sentit anar a l’Eurocopa als Jocs Olímpics. Però si hi he d’anar, estàs jugant amb Espanya i és un somni. Depèn de com vagi l’Europeu, però crec que el més important és l’Eurocopa”.